Pigen på pudderdåsenEn mand sidder i sit fyrtårn i den svenske skærgård og skriver til sin sagfører som er hyret til at forsvare ham, såfremt der gøres alvor af et sagsanlæg som følge af at manden har solgt sin ungdoms kærlighedshistorie til formiddagspressen. Han har svært ved at håndtere den overraskende voldsomme reaktion på afsløringerne; mest af alt frygter han at hans ungdoms elskede Pia, som med årene er blevet en feteret filmstjerne på hollywoodniveau, skal komme efter ham med bål og brand.
Intet kommeer dog til at gå som forventeligt, og undervejs får vi hele den sandfærdige historie som omfatter forhold til en række personer - fortrinsvis kvinder - som han er stødt på undervejs ind og ud af kollektiver i Århus og i tipitelte på den åbne mark, hvor som helst. Og som slet ikke har noget med Pia og Hollywood at gøre.
Alle, der har oplevet halvfjerdsernes Danmark og firserne med, vil uden tvivl kunne genkende mangt og meget, måske endda finde sig selv i PIGEN PÅ PUDDERDÅSEN, en medrivende og morsom roman om en tid hvor socialismen endnu var levende, håbet lysegrønt og potensen stor.

Bogen henvender sig til voksne.
Den kan købes i boghandler og kan lånes på biblioteker.
Bogen er udgivet af forlaget Gyldendal.