Seneste nyheder

SlavejægereSlavejægere er tredje bind i serien om drengen Leiko. Serien foregår i bronzealderen - og bagerst i bogen kan du læse spændende fakta om perioden.

FlugtenFlugten er andet bind i serien om drengen Leiko. Serien foregår i bronzealderen - og bagerst i bogen kan du læse spændende fakta om perioden.

FangetFanget er første bind i serien om drengen Leiko. Serien foregår i bronzealderen - og bagerst i bogen kan du læse spændende fakta om perioden.

HåndenHånden - Vincent og Nora deler et glimrende fritidsjob. Det er nemt, de tjener gode penge, og så er det forholdsvis uskyldigt, selvom det ikke er helt lovligt. Og kun en lille smule farligt.

Det ændrer sig dog hurtigt, da de på et job finder noget vildt ulækkert. Pludselig er de både eftersøgt af politi og forbrydere.

Make meryMake merry - Spændingsbog for Young Adults!

Victor har lovet sin onkel at hente en pose med 40.000 kroner. Med lidt overtalelse får han sin ven Ruzgar med på opgaven og snart er de viklet ind i et spind af gangstere, ghanesiske piger og danske ngo'er

NellikedrengenNellikedrengen - Anden Verdenskrig er slut. En kvart million tyske flygtninge befinder sig i Danmark.15-årige Ernst har forelsket sig i en af dem.

Svineheld?

En blanding af Orwells Kammerat Napoleon og Universal Pictures Babe den kække gris...

Kan du forestille dig det? Så har du Lars Holmgaard Jørgensens Svineheld?

 

En læser skriver:

Bøvs! Så er den nakkesteg onduleret. Butcher siger tak for mad! Det var en berigende oplevelse ud i civilisationens genvordigheder. En dejlig grotesk tour de force, hvor du underfundigt blotlægger mange af de absurditeter og selvmodsigelser, der er i og omkring os mennesker; produktionsapparatets overdrev, solidartitetshysteri, mediernes ustandselige (og overfladiske) nærvær, den blinde stræben efter youtubehits, konkurrencesamfundets ensrettende skavanker, den kroniske dobbeltmoral, Borris og Vodskov, bedrevidenhed og uvidenhed - hinandens følgesvende, Ornepigen Bodil - der stråler som en sol, modstandskamp og det nedværdigende ghettoliv, Martin L. Kings genopvakte drøm og den universelle frihedstrang. Dystre scenarier i livsbekræftende indpakning, hvor det simple liv hyldes. Underholdende, sjov og tankevækkende læsning. Tak for det Lars!