Seneste nyheder

Krigen

KKrigen

Ottos far er sømand. Og han er ude at sejle, da tyskerne besætter Danmark i 1940. Far og de andre sømænd vælger at sejle for England, som Tyskland er i krig med. Så nu kan Ottos far ikke komme hjem, før tyskerne har tabt krigen.

Måske Otto og vennerne kan hjælpe med, at det sker?

mig

Mig og Øhavet i Bakkerne

De frodige bøgeskove i bakkerne skjuler ligesom anstaltens seksogtyve rødstensbyggede afdelinger.
Hvis en intetanende fremmed kommer forbi, vil hun eller han ikke opdage, at et stykke dramatisk og hjerteskærende danmarkshistorie udspiller sig her.

 Men Carit- og Lars Holmgaard Jørgensen - ved besked. Carit er Lars Holmgaard Jørgensens alter ego.

Slavejægere

På Leikos vandring med soldanseren kommer de til en nedbrændt landsby.
Alle folk i landsbyen er forsvundet. 
De er blevet taget af slavejægere

 

Slavejægere er tredje bind i serien om drengen Leiko. Serien foregår i bronzealderen - og bagerst i bogen kan du læse spændende fakta om perioden.

Flugten

Det er lykkedes Leiko at slippe væk fra Vires gård, hvor han blev holdt som træl. 
På sin flugt møder han Daida, som er sol-danser, og han bliver hendes hjælper. Men hendes vandring fører ham tilbage til Vires gård, og pludselig er Leiko på flugt igen.

 

Flugten er andet bind i serien om drengen Leiko. Serien foregår i bronzealderen - og bagerst i bogen kan du læse spændende fakta om perioden.

Fanget

Leiko er blevet taget til fange og ført langt væk fra sin familie. 
Nu bor han i en hytte sammen med pigen Tura. 
De skal arbejde som trælle for en bonde-familie.
Det er hårdt, og Leiko drømmer om at flygte.

 

Fanget er første bind i serien om drengen Leiko. Serien foregår i bronzealderen - og bagerst i bogen kan du læse spændende fakta om perioden.

HåndenHånden - Vincent og Nora deler et glimrende fritidsjob. Det er nemt, de tjener gode penge, og så er det forholdsvis uskyldigt, selvom det ikke er helt lovligt. Og kun en lille smule farligt.

Det ændrer sig dog hurtigt, da de på et job finder noget vildt ulækkert. Pludselig er de både eftersøgt af politi og forbrydere.

Make meryMake merry - Spændingsbog for Young Adults!

Victor har lovet sin onkel at hente en pose med 40.000 kroner. Med lidt overtalelse får han sin ven Ruzgar med på opgaven og snart er de viklet ind i et spind af gangstere, ghanesiske piger og danske ngo'er