Seneste nyheder

HåndenHånden - Vincent og Nora deler et glimrende fritidsjob. Det er nemt, de tjener gode penge, og så er det forholdsvis uskyldigt, selvom det ikke er helt lovligt. Og kun en lille smule farligt.

Det ændrer sig dog hurtigt, da de på et job finder noget vildt ulækkert. Pludselig er de både eftersøgt af politi og forbrydere.

Make meryMake merry - Spændingsbog for Young Adults!

Victor har lovet sin onkel at hente en pose med 40.000 kroner. Med lidt overtalelse får han sin ven Ruzgar med på opgaven og snart er de viklet ind i et spind af gangstere, ghanesiske piger og danske ngo'er

NellikedrengenNellikedrengen - Anden Verdenskrig er slut. En kvart million tyske flygtninge befinder sig i Danmark.15-årige Ernst har forelsket sig i en af dem.

Mesterskytten og andre noveller

Mesterskytten og andre noveller - MESTERSKYTTEN og andre noveller består af fire historier, der udspiller sig i fire forskellige tidsaldre over næsten hundrede år, og som bevæger sig fra 2014 og tilbage i tid. Alle historier handler om unge drenge, der enten flirter med, fascineres af eller tager afstand fra fascismens mange ansigter.